Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Mitjans de filtre de combustible pesants

Alta eficiència i capacitat de càrrega de pols Combustible / separació d'aigua Filtres compostos Mitjans de comunicació: RF7204PY8M Permeabilitat de l'aire: 41 (L / m * s) 2 SD Bases Pes: 235 (g / m2) SD Rigidesa: 11 (mN.m) Humitat: 3.9 % PET tela sense teixit spunbond, tela no teixida de fosa PBT i paper de filtre estan modelades per ...

Enviar la consulta

Detalls del producte

RF7204PY8M
La polpa de fusta de matèries primeres per a mitjans de filtre automotriu s'importen de Canadà, Suècia, EUA, Brasil, etc. Hi ha 2 línies de producció de paper base i 2 línies de recobriment per a resines solubles en aigua i resines solubles en alcohol. Pel paper filtrant impregnat fenòlic, la línia de curació fenòlica es va importar de VITS alemany, que és la tecnologia més avançada del món. L'ample processat del paper de filtre és d'entre 10 mm i 1750 mm.

Es poden oferir diversos suports de filtre, com ara mitjans de filtre d'aire, filtres d'oli, mitjans de filtre de combustible i mitjans de filtre retardants de flama. Es tracta de diferents aplicacions en la indústria de filtres d'automoció.

Característiques dels mitjans de filtre de combustible automotor Renfeng:
Bona permeabilitat de l'aire
2. Eficiència de filtració elevada
3. Llarga vida útil

RF7204PY8M

Alta eficiència i capacitat de càrrega de pols

Filtre de filtre compost de separació de combustible / aigua

Graus: RF7204PY8M

Permeabilitat de l'aire: 41 (L / m * s) 2

Base SD Pes: 235 (g / m2)

Rigidesa SD: 11 (mN.m)

Humitat: 3,9%

Els teixits no teixits de PET sense esponja, el teixit no teixit de fosa PBT i el paper de filtre són modelats per un procés de soldadura puntual ultrasònic, la capa de fusió és de protecció, la capa de desglaç és per a la separació de l'oli i millora la capacitat de retenció de pols i el rendiment de la filtració; Mitjans filtrants sintètics en indicadors físics i plisats, determinen el rendiment final de la filtració.

Investigació