Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Filtres de cabina de filtre de Spray Crossdraft / Prefilter Enllaç de mitjans per a la incorporació d'aire a l'aire condicionat

- Aug 28, 2016 -

Informació bàsica

Ús: Filtre d'aire Forma d'orifici: Ronda
Paquet: bosses PE Especificació: ISO9001

Origen: Xina

Capacitat de producció: 120000000 / mes

Especificacions

FILTRE DE BOOTH SPRAY CROSSDRAFT / Enllaç previ de filtre per a l'entrada d'aire a l'aire condicionat: 1. Es pot rentar 2-3 vegades, 2. No vessar

FILTRE DE BOOTH SPRAY CROSSDRAFT / Enllaç previ de filtre per a la presa d'aire a l'aire condicionat:

1. Es pot rentar 2-3 vegades,
2. És fort, no es deixa anar.

Aquesta sèrie absorbeix principalment les partícules més grans per evitar el bloqueig del filtre de sostre primerenc, està fet de fibra endurida i està cobert amb cola per enduriment i estabilització de la fibra, la duresa i la densitat són millors que els mateixos tipus de productes, l'eficiència de filtració primària i s'ha augmentat el cabal d'aire.

Filtre primari reforçat (blau i blanc)
Aquesta sèrie està feta de fibra perllongada i endurida, es polvoritza amb cola blava especial. La cua blava és capaç de mostrar la vida d'ús directament, quan la part blava està coberta de pols totalment, el filtre ha de ser reemplaçat.
Filtre primari (blanc)

La sèrie AZ absorbeix principalment les partícules més grans per evitar el bloqueig del filtre de sostre primerenc, està fet de fibra endurida i està cobert amb cola per enduriment i estabilització de la fibra, la duresa i la densitat són millors que els mateixos tipus de productes, l'eficiència de filtració primària i s'ha augmentat el cabal d'aire.

Descripció del producte


Related Products