Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Cada mitjans de filtració té un propòsit

- Jan 01, 2016 -

Hi ha vuit categories principals materials per mitjà de filtració: ceràmica, filtre SIDA, de monofilament fabricat de teixits, membranes, metalls, plàstics porós i fibres humides-establert. D'altra banda, hi ha altres tipus i variants d'aquestes vuit categories principals.

Hi ha vuit categories principals materials per mitjà de filtració: ceràmica, filtre SIDA, de monofilament fabricat de teixits, membranes, metalls, plàstics porós i fibres humides-establert. D'altra banda, hi ha altres tipus i variants d'aquestes vuit categories principals. La llista és pràcticament infinita, incloent-hi nous entrants en els darrers anys com nanofiber webs, que molts podria considerar un sub-categoria de teixits.

Cap tipus de dos filtre es fan en el mateix equip de producció. Per exemple, teixits no es pot produir en les línies de producció de membrana. Filtre SIDA fabriquen utilitzant una categoria totalment diferent de materials i procés de teixit de comunicació, com teixits de monofilament i així successivament. Les empreses de mitjans de filtre tendeixen a especialitzar-se en un o dos tipus diferents de mitjans filtrants i rarament tres o més tipus de subministrament. La majoria tendeixen a concentrar-se en una categoria de mitjans de comunicació, ja sigui tela teixida de monofilament, membranes, metalls com ara teixits o filtrar la SIDA, per citar alguns. El cost de l'equip de producció per produir cada mitjà és car i les variacions de construccions de mitjans de comunicació són tan nombrosos, empreses s'especialitzen per capturar prou volum per utilitzar plenament els seus equips.


Una situació similar existeix amb fabricants de mecanismes de filtració i equips. Filtre fabricants tendeixen a oferir un nombre limitat de tipus de filtre, per exemple, fabricants de mòdul de filtre de membrana RO/UF rarament fer i vendre microporosos cartutxos de membrana i porós productors plàstics no fan metalls filtres de tela de filferro. Les empreses que produeixen els mitjans de comunicació va posar humida de cel·lulosa o fibra sintètica rarament proporcionar altres mitjans de comunicació. Si ho fan, és més sovint d'una altra Lliga a una altra ubicació.


Cada mitjà té diferents capacitats funcionals i propietats. Filtres fets de metall o ceràmica són rígids i utilitzat en aplicacions d'alta pressió, com per a la filtració de polímer o en un líquid corrosiu està present. Un exemple seria dièsel d'escapament filtres o entorns d'alta temperatura. Gairebé sempre són capaços de ser netejat i reutilitzats. Amb algunes excepcions que s'utilitzen mitjans de comunicació no teixit a temperatures moderades, tenen alguns profunditat per captar i mantenir partícules sòlides i s'utilitzen normalment una sola vegada en aplicacions on s'elimina posteriorment el filtre. Certes excepcions són filtres baghouse i cartutxos de col·lecció, que estan dissenyats per ser part dels grans sistemes, modelos in situ esquena-pols neteja de pols. Microporosos membranes són alguns dels mitjans més costoses filtre i sempre trobar on s'exigeix, com en les indústries mèdiques, farmacèutiques o semiconductor filtració molt fi. Filtres de membranes microporosos s'utilitzen generalment per eliminar bacteris, mentre que les membranes d'osmosi inversa pot treure ions monovalent i salines de mar. Membranes d'ultrafiltració són àmpliament utilitzats per purificar solucions de processament d'aliments.


Va posar humida cel·lulòsiques mitjans han estat el pilar en filtres de transport per lubricant oli i motor filtres entrada d'aire durant molts anys. Cel·lulosa és capaç de resistir l'ambient sota el capó d'automòbils i camions i és relativament barat. Mitjans de comunicació va posar humida de fibra de vidre es troba a alta pressió hidràulica filtració, perquè les fibres de vidre són no compressibles i aportar capacitat de retenció brutícia excel·lent. Fibra de fibra de vidre es pot fer molt bé, fins i tot sub-micres de diàmetre, i és el material d'elecció per a filtres HEPA habitacions netes, Coalescència mitjans de comunicació i certs filtres de laboratori.


Teles teixides de monofilament (pensar: filaments com pesca cordó línia o "males herbes-whacker") han fabricat per utilitzar com a filtres de superfície, com és la tela de filferro. Tots dos estan teixides de fils de diàmetre molt fina o fils de 20 micres fins a 1.000 micres de diàmetre per satisfer un ventall molt ampli d'aplicacions de sang d'alta gamma i fluids oftàlmics prisada filtres per dewatering cinturons en instal·lacions municipals de tractament de fangs. Mitjans de filtració plàstic porós consisteixen en pols fins plàstics emmotllat en formes rígides porós, sovint utilitzant polímers hidrofòbics. Aquests filtres són utilitzats en dispositius mèdics, assemblees de làmpada automoció i bateria respiradors. En els darrers anys porós plàstics són modelades a membrana tub suports per al seu ús en aigües residuals o prisada piscina i spa filtres.


Òbviament, un mitjà porós no encaixar totes les necessitats quan es tracta de filtració.

Related Products