Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Aliança de xarxa global: recerca de tecnologia de filtració d'aigua assistida per poder

- Oct 09, 2015 -

Recentment, xarxa Global d'IBM aliança i la Universitat de Tsinghua "aigua càlcul" projecte d'investigació es va iniciar formalment a Pequín, els dos costats conjuntament establirà una mecànica de recerca multidisciplinària i centre d'innovació, resoldre problemes de contaminació de l'aigua de la Xina davant de la ciutat.


Primavera Zheng, Tsinghua University Professor de xinès i estranger recerca multidisciplinar equip desenvolupat innovadores d'aigua filtració tecnologies, mitjançant l'ús d'aigua en el calibre és molt petita, només uns pocs aigua molècules passar la canonada de filtre en el súper ràpid fluxos i evaporació de la superfície tractada especialment extraordinari, per aconseguir més baix consum d'energia de la depuració d'aigües residuals alhora que augmenta la producció d'aigua dolça de l'aigua i en última instància, reduir el cost de purificació d'aigua.


No obstant això, la clau d'aquesta tecnologia es posa en pràctica aplicació, si la capacitat de simular amb exactitud les molècules d'aigua en el flux de baixa velocitat de membrana en canonada d'entendre el seu mecanisme, per tal de crear rendible d'aigua equips de tractament. Aquesta simulació, càlcul de mass és necessari, això requereix que les institucions de recerca científica amb una gran quantitat de computació d'energia. Una estimació aproximada, projecte de recerca exigeix milions d'hores d'ordinadors, si només confiar en recursos ordina existents, les necessitats de milers d'anys de temps. Treballant amb IBM, temps de càlcul de projecte pot reduir-se a un any.


Related Products