Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Mitjans de filtre de combustible (Mitjans de filtre de combustible) Notes de compra

- Jul 21, 2017 -

Què s'ha de fer durant el cicle de manteniment dels mitjans de filtre de combustible?

La quantitat d'aigua acumulada al filtre primari (filtre de separació d'oli-aigua) quan el combustible s'injecta cada dia;

Transportar un recanvi de mitjans de filtre de combustible per fer front a la situació en què només s'hi afegeix un combustible deficient;

No per a la vida útil del filtre i utilitzeu un filtre de precisió de baix filtre: si això acortarà considerablement la bomba de combustible i la vida útil del filtre de combustible;

Si s'utilitza el biodièsel, assegureu-vos que el combustible subministrat pel proveïdor compleixi els estàndards de combustible actuals;

Per a algun tipus de biodièsel que utilitzareu, assegureu-vos que el vostre motor estigui disponible;

Quan utilitzeu el vostre propi dipòsit, és millor utilitzar un filtre d'emmagatzematge d'oli per garantir que el combustible que s'afegeixi al vehicle no té contaminants.

Mitjans de filtre de combustible (Filtre de combustible) Cicle de substitució

Es recomana reemplaçar els filtres de combustible per cada 10.000 km, el dipòsit de combustible integrat en els suports de filtre de combustible de 4 a 8 milions de km. Pot haver-hi lleus diferències en el cicle de manteniment entre els diferents models.

Gran manteniment, filtre de combustible i oli, filtre de màquina, filtre d'aire alhora que es reemplaça. El reemplaçament de filtres en crema és més complex, no fa les seves pròpies mans, necessita ser operat especialment per la instal·lació especial.

La necessitat de reemplaçament dels mitjans de filtre de combustible (filtre de combustible)

Mitjans de filtre de combustible segons el combustible es pot dividir en filtres de gasolina i filtres dièsel, els automòbils domèstics s'utilitzen principalment en filtres de gasolina, filtre de gasolina i dipòsit de combustible incorporat i extern.

Els vehicles que utilitzen l'edat, els augments del quilometratge, el treball a llarg termini dels mitjans de filtre de combustible, per assolir un determinat cicle de vida, conduiran a la debilitat de la velocitat del vehicle, un major consum de combustible, un augment del soroll i un menor control del rendiment.

Mitjans de filtre de combustible (Mitjans de filtre de combustible) notes de compra

1, abans de comprar els productes, assegureu-vos de comprovar els models d'automòbils, desplaçaments i altra informació per assegurar-vos que el tipus correcte d'accessoris per comprar. Podeu consultar el manual de manteniment de l'automòbil, també podeu utilitzar la xarxa d'atenció mèdica d'atenció segons la funció "manteniment personal".

2, Mitjans de filtre de combustible en el gran manteniment, en general i el filtre d'oli, màquina, filtre d'aire alhora que es reemplaça.

3, l'elecció dels mitjans de filtre de combustible d'alta qualitat, els mitjans de filtre de combustible de baix grau sovint provoquen un escàs subministrament de combustible, manca de potència o fins i tot flama. Les impureses no es filtren, per molt temps, el sistema d'injecció de combustible i d'oli es veurà danyat.

4, quan la sensació de velocitat es redueix significativament, l'acceleració del motor és dolenta, quan el cotxe s'està quedant feble, cal pensar que els Mitjans del filtre de combustible poden haver estat bloquejats i necessiten comprovar-ho a temps.

En circumstàncies normals, la diferència entre Mitjans de filtres de combustible veritables i falsos es troba principalment en les següents àrees:

Aspecte: la qualitat dels punts de treball

Els mitjans de comunicació de filtre de combustible falsos funcionen més rude, a la cantonada amb l'ull nu pot veure's; A més, el pes també és diferent, a causa de la selecció de diferents materials, el filtre de benzina falsa sovint és relativament lleuger.

Paper del filtre: la capacitat de filtrar els punts

Al paper del filtre, els mitjans de filtre de combustible falsos que s'utilitzen en el material del filtre són sovint no qualificats, que no filtraran les impureses en la gasolina, l'ús a llarg termini afectarà el funcionament normal del sistema de combustible.

La vida: la durada de la vida dels punts

La vida, el filtre de combustible fals Els mitjans de comunicació utilitzats en el material de paper de filtre són pobres, d'una banda, danys fàcils a prematurs; d'altra banda, aquest és el paper filtrant deixalles fàcilment a la benzina, que pot conduir a bloqueig d'oli o dany a la bomba de gasolina.


Related Products