Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

El filtre del combustible és un consumible

- Jun 13, 2017 -

El filtre de combustible és un consum consumible, en el procés d'ús del vehicle, la necessitat de manteniment regular de reemplaçament, en cas contrari no aconseguirà l'efecte protector dels qualificats. Per obtenir informació sobre el cicle de reemplaçament, consulteu les instruccions proporcionades per cada proveïdor de filtres.

És important netejar els mitjans de filtre de combustible. La cadena de mitjans del filtre de combustible està en la línia entre la bomba de combustible i el port d'entrada del cos de l'acelerador.

L'efecte dels mitjans de filtre de combustible és eliminar els residus sòlids com l'òxid de ferro i la pols del combustible, impedir que el sistema de combustible s'obligui (especialment el filtre), reduir el desgast mecànic, assegurar el funcionament estable del motor, millorar fiabilitat, combustible L'estructura es compon d'una carcassa d'alumini i un suport d'acer inoxidable, el bastidor està equipat amb components de paper de filtre d'alta eficiència, paper de filtre en forma de crisantem, per augmentar l'àrea de flux, el filtre EFI no pot ser amb el carburador El filtre Clearters és comú. Com que el filtre EFI sovint resisteix la pressió de combustible de 200 a 300 kPa. Per tant, la resistència a la pressió del filtre es requereix generalment per arribar a més de 500 kPa, el filtre de carburador no pot complir els requisits.

Els suports del filtre de combustible s'han de reemplaçar cada 30.000 km. Si el contingut d'impureses de combustible és gran, la distància del recorregut s'ha de reduir en conseqüència. La fletxa a la carcassa del combustible mostra els indicadors de la direcció del combustible i no s'aplica quan s'instal·la el filtre del combustible. Fins i tot si és necessari treballar durant un temps curt també s'ha de reemplaçar.


Related Products