Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Els mitjans de filtre de combustible redueixen el desgast mecànic

- Sep 12, 2017 -

Mitjans de filtre de combustible amb filtres dièsel, filtres de gasolina i tres categories de filtres de gas natural. El paper dels mitjans de filtre de combustible és evitar les partícules del combustible, l'aigua i els residus, per assegurar-se que les parts de precisió del sistema de combustible es desgasten i es produeixin altres danys.

El filtre del filtre de combustible es connecta en sèrie entre la bomba de combustible i el port d'entrada del cos de l'acelerador. El paper dels Mitjans del filtre de combustible és contenir en el combustible l'òxid de ferro, la pols i altres residus sòlids eliminats per evitar que l'endoll del sistema de combustible (especialment el broquet). Redueix el desgast mecànic, garanteix un funcionament estable del motor, millora la fiabilitat. L'estructura del combustible es compon d'una carcassa d'alumini i un suport rígid d'acer inoxidable, que es compon d'un filtre d'alta eficiència en el suport, i el paper de filtre té forma de crisantem per augmentar la superfície de circulació. El filtre EFI no es pot utilitzar amb el filtre d'oli. Com que el filtre EFI sovint resisteix la pressió de combustible de 200-300 KPA, la força de pressió del filtre sol ser requerida per assolir més de 500KPA, i el filtre d'oli no és necessari per aconseguir una pressió tan alta.

1. Filtre dièsel

L'estructura del filtre dièsel és aproximadament igual amb el filtre d'oli, hi ha dos tipus d'intercanviables i cargols. Però la seva pressió de treball i els requisits de temperatura del petroli són molt inferiors al del filtre d'oli, i els seus requisits d'eficiència de filtració són molt més alts que el filtre d'oli. Filtre de filtre dièsel amb paper de filtre, però també l'ús de mantes o materials polimèrics.

El filtre dièsel es pot dividir en un separador d'aigua dièsel, filtre de gasoil fi. El separador d'oli i aigua és una funció important de separació d'aigua dièsel. La presència d'aigua per al sistema de combustible del motor dièsel és extremadament nociu, corrosiu, desgastat, atrapat i fins i tot agreuja el procés de combustió del gasoil. A causa de l'alt contingut de sofre del gasoil a la Xina, fins i tot quan es produeix la combustió, reaccionarà amb l'aigua per produir peces del motor de corrosió de l'àcid sulfúric. La forma tradicional d'eliminar l'aigua es precipita principalment a través de l'estructura de l'embut. Més de tres emissions del motor en la separació d'aigua de requeriments superiors, requisits elevats sobre la necessitat d'utilitzar mitjans de filtre d'alt rendiment.

El filtre d'oli dièsel s'utilitza per filtrar les partícules petites en el dièsel, el país més de tres emissions de motors dièsel és principalment per a l'eficiència del filtre de partícules de 3-5 micres.

2. Filtre de gasolina

Filtre de gasolina amb carburador i EFI dels punts,

L'ús del motor de gasolina del carburador, el filtre de gasolina es troba al costat de la bomba de la importació, la pressió de treball és petita, l'ús general de la carcassa de niló, el filtre de gasolina del motor EFI es troba en el costat d'exportació de la bomba, Habitualment utilitzant closca de metall. Filtre de filtre de gasolina amb paper de filtre, però també l'ús de teles de niló, materials polimèrics.

Filtre de gasolina A mesura que el mode de combustió del motor de gasolina i el motor dièsel és diferent dels requeriments generals com a filtre dièsel brut, el preu és barat. El filtre de combustible és un consumible, en el procés d'ús del vehicle, de la necessitat de manteniment regular de reemplaçament, en cas contrari no aconseguirà l'efecte protector dels qualificats.

Temps de reemplaçament suggerit: 5000-10000 km per cotxe per a un reemplaçament.


Related Products