Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

És important netejar els mitjans de filtre de combustible

- Oct 27, 2017 -

És important netejar els mitjans de filtre de combustible. La cadena de mitjans del filtre de combustible està en la línia entre la bomba de combustible i el port d'entrada del cos de l'acelerador.

L'efecte dels mitjans de filtre de combustible és eliminar els residus sòlids com l'òxid de ferro i la pols del combustible, impedir que el sistema de combustible s'obligui (especialment el filtre), reduir el desgast mecànic, assegurar el funcionament estable del motor, millorar fiabilitat, combustible L'estructura es compon d'una carcassa d'alumini i un suport d'acer inoxidable, el bastidor està equipat amb components de paper de filtre d'alta eficiència, paper de filtre en forma de crisantem, per augmentar l'àrea de flux, el filtre EFI no pot ser amb el carburador El filtre Clearters és comú. Com que el filtre EFI sovint resisteix la pressió de combustible de 200 a 300 kPa. Per tant, la resistència a la pressió del filtre sol ser requerida per arribar a més de 500 kPa, el filtre de carburador no pot complir els requisits.

Els suports del filtre de combustible s'han de reemplaçar cada 30.000 km. Si el contingut d'impureses de combustible és gran, la distància del recorregut s'ha de reduir en conseqüència. La fletxa a la carcassa del combustible mostra els indicadors de la direcció del combustible i no s'aplica quan s'instal·la el filtre del combustible. Fins i tot si és necessari treballar durant un temps curt també s'ha de reemplaçar.

Filtre de combustible Cicle de reemplaçament de mitjans

La majoria dels fabricants d'automòbils mantenen el manteniment normal del filtre extern del cicle recomanat de recanvi de 48.000 km; El manteniment conservador del cicle de reemplaçament recomanat és d'1,92 ~ 24,000 km. Si no esteu segurs, llegiu el manual del propietari per trobar el cicle de substitució recomanat correcte. A més, quan apareix la mànega de filtre pel fang, oli i altres brutals produïts per l'envelliment o esquerdes, la necessitat de reemplaçar la mànega a temps.

El cicle de reemplaçament recomanat dels Mitjans del Filtre de combustible hauria de ser diferent en funció de la seva pròpia estructura, rendiment i ús, i no es pot generalitzar. Si el filtre està instal·lat a la línia de combustible, s'anomena filtre extern; en cas contrari, el filtre intern s'instal · la a la bomba de combustible i al tanc de combustible dins del filtre. Quan el filtre del dipòsit de combustible o la seva tapa protectora generalment es consideri lliure de manteniment.


Related Products