Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Mecànica diferència entre una gasa de cotó net Paper i tradicional

- Oct 09, 2015 -

Utilitza tecnologia única d'estampació, l'estructura no teixides de polpa de fusta, cap fibra. Especials tecnologies lliures de contaminació, creant un excel·lent netejar material, absorció de l'oli i és el més adequats per a la neteja de l'oli i la brutícia de la superfície. I no escamosa, absorbents i no es dissol en aigua, dissolvent. Indicada per humit o sec. Alta disponibilitat, qualitat, mida, estabilitat, sense retallada. Difícil, fàcil de fractura, suau al tacte, no conté tot allò que podria ratllar la superfície del medi. Fàcil d'acord amb i sense problemes de contaminació secundària. Eixugar drap pot substituir perfectament per DuPont, Kimberly-drap, mentre també redueixen costos.

Camp d'aplicació:

Fabricació Mecànica/electromecànics indústries d'automòbil: maquinària, ascensors i així successivament; indústries de maquinària de precisió i mesura: mesura equipament, utillatges, equips de precisió; construcció naval; rodant la producció, impressió, farmacèutica, química i altre.

Comparar amb Filats de cotó, tela:

Filats de cotó, drap de cotó, tela negra abans s'utilitzava per al mecanitzat de centre equip de màquina neteja subministraments, per a l'esborrament efecte no és ideal i més molest fer front, així que gradualment va ser substituït per aquest professional matèries net. En termes de cost, cotó fil i tela perquè comentari, repetidament netejar, més ràpid. Tela professional pel seu bon efecte de neteja, províncies de dosi, també estalvia costos. Comptabilitat general, professional drap de neteja utilitzen cost i no serà superior a Filats de cotó, tela i barata.


Related Products