Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Paper per a explorar camins de desenvolupament diversificat

- Oct 09, 2015 -

Davant de dificultats pel lideratge de Associació de document de la Xina actuals, experts de la indústria han consells per a l'empresa: de producció pura a la transformació de servei, segons la demanda del mercat d'estendre la cadena industrial; ús de integrat alt valor bio-refinació tecnologia utilitzant recursos de biomassa, exploració diversificada i noves fonts d'extracció de benefici. Però més important és que alguns líders de la indústria han començat les operacions, i s'han aconseguit resultats inicials.

El 18 de març, el paper de Xina Associació, amfitrió de revista, paper xinès de "Zhonghua 2013 indústria Cimera", la Qian Guijing, document del President de la Xina Associació va dir que actualment, sota la influència de la crisi financera, la indústria paperera s'enfronta a greus problemes i dificultats en la producció i operació de major preu vendes producte baixat dràsticament. El 2012, la indústria rep els beneficis de la producció de paper i cartró augmentat només 3.61%, comptes per cobrar augmentat gairebé 93.46%; pèrdua total de paper i fabricació de productes va incrementar un 33.44%. Aquest és el cas, hi ha moltes raons, a més els efectes negatius de la crisi financera mundial, desequilibri doble de producció escenificada indústria és una raó important.

2012, les exportacions de la Xina va créixer 7,9%, el creixement va caure més de 10% exportacions portat a agut de disminució de la demanda de productes d'envasament de paper. Estimacions preliminars, exportació d'embalatges de consum de paper i cartró en més de 20 milions de tones / any. 2012 Nacional sortida de productes de paper, envasos caixes rendiment va caure 1.64%.

Altra banda, després de més de 10 anys de ràpid desenvolupament en la indústria de polpa i paper després adreça amb èxit els problemes històrics de mercat insuficient subministrament, més paper amb una situació per etapes d'un excés de capacitat. Quan la disminució de la demanda de mercat, les empreses s'esforcen reduir els preus, mitjana de preus per 600-1200 tones de paper. Això és el benefici de les raons importants de la decadència. A més deute empresa taxa superior, més despeses financeres i augment de costos d'energia i treball, ocasionant beneficis cauen bruscament.

Qian Guijing va assenyalar que l'actual urgent per accelerar la transformació i actualitzant d'indústria de polpa i paper. Empreses ha reconeix plenament que ja havia confiat molt en alta aportació, elevat consum, baix cost model de creixement és insostenible. Indústria ha accelerar de consum de recursos a l'ús intensiu dels factors de canvi de producció, de dependre d'inversió i expansió d'expansió amb basant-se en el progrés tecnològic i la innovació i millora.


Related Products