Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Paper de filtre qualitatiu i quantitatiu contacte diferències

- Oct 09, 2015 -

Actuació de filtració de paper de filtre és un bon paper, porositat document, absorció del líquid amb un sòlid acompliment. Laboratori analític paper de filtre com un mitjà de filtració, la solució i la separació de sòlids. En l'actualitat, Xina principalment quantitativa de paper de filtre paper de filtre, paper de filtre paper de filtre qualitatiu qualitativa i Cromatografia en tres categories. Els conceptes de paper de filtre paper de filtre quantitativa i qualitativa és cel·lulosa paper de filtre, s'aplica a altres tipus de filtres com ara paper de filtre de fibra de vidre. Qualitativa paper de filtre que utilitza per a anàlisi química qualitativa de filtració i separació. Paper de filtre qualitatiu comunament s'utilitzen per filtrar solucions, clorurs, sulfats i altres tests qualitativa no cal calcular valors i paper de filtre quantitativa s'utilitza per càlculs precisos del filtre, com ara la determinació de residus, insoluble, filtre de paper de filtre ordinari, també necessitat accés al tractament forn d'alta temperatura.

1. paper de filtre paper de filtre de anàlisi quantitativa Anàlisis quantitatives en el procés de fabricació, la polpa tractada per l'àcid clorhídric i àcid fluorhídric i destil. lat l'aigua de rentat, la majoria de les impureses en les fibres de paper trets, perquè pocs residual cendra després de cremar, no té impacte sobre anàlisi de resultats, aptes per a l'anàlisi quantitativa precisa. Anàlisi quantitativa de la producció domèstica actual de paper de filtre, ràpid, mig i lent tres categories, respectivament, amb una franja blava a la safata de filtre (curta), blanc (mitjana velocitat), vermell (lent) marcat classificat. Paper de filtre formes són rodones i plaça dels dos, ronda document especificacions diàmetre d9cm, dllcm, D12.5cm, d15cm d18cm diversos tipus. Quadrats de paper de filtre 30cmx30cm i 60cmx60cm.

2. Anàlisi qualitativa del filtre qualitatiu més general paper cendra de residus de paper de filtre, només general anàlisi qualitativa i precipitació de filtre o suspensió aquosa i no es pot utilitzar per a l'anàlisi qualitativa.


Related Products