Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Envasament mediambientalment amistós, simple és cada vegada més Popular

- Oct 09, 2015 -

Recentment, la Xina Associació de consumidors de projectes d'investigació de consum sostenible, Departament d'economia, l'Acadèmia xinesa de ciències socials i l ' Oréal Xina conjunta resultats-"estudi consum sostenible a la Xina publicat a Beijing el 2012. Informes indiquen que més del 80% dels consumidors, sovint compren productes d'envasament mediambientalment amistós, simple més la imatge dels productes d'envasament verd de l'empresa. 1 de febrer, de regulació local Shanghai d'empaquetar els líders nacionals de reducció. Tots els signes indiquen que, envasament simple i el medi ambient s'ha convertit en un punt de venda.

"Informe sobre la investigació de consum sostenible de la Xina de 2012 és el primer informe de recerca que reflecteix la situació de consum sostenible a la Xina, l'enquesta de consum coneixement i comportament, posa el consum sostenible i el consum sostenible política assessorament desenvolupament nacional. Associació de consumidors Xina també va emetre un informe sobre la primera guia de consum sostenible de la Xina.

Mitjançant un qüestionari en línia, grup de Xina per a projectes d'investigació de consum sostenible, les enquestes a 6 ciutats, Beijing, Shanghai, Guangzhou, Shenyang, Xian, Chengdu, estatus de consum sostenible de 3,004 vàlids qüestionaris van ser recollides. Enquesta mostren, cada vegada més de l'empresa establerta imatge de productes d'envasament verd; la majoria dels consumidors no acordat, excessiva d'envasament; 80% per sobre dels consumidors sovint adquirir productes d'envasament simple, del medi ambient; enquesta acordat no compra objecte simple, és ambiental de productes d'envasament és inferior al 2%; més 10% de per visitar qui va dir que no clar si comprar productes d'envasament simple, del medi ambient; es va negar a utilitzar bosses de plàstic sis als consumidors de compres.


Related Products