Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

Els mitjans de comunicació de filtre de combustible està connectat en sèrie entre la bomba de combustible i l'accelerador cos Inlet Port

- Oct 23, 2017 -

Els mitjans de comunicació de filtre de combustible està connectat en sèrie entre la bomba de combustible i l'accelerador cos entrada port. El paper dels mitjans de filtre de combustible es contenen en el combustible a l'òxid de ferro, pols i altres deixalles sòlides per evitar el sistema de combustible endollar (especialment la tovera). Reduir el desgast mecànic, assegurar un funcionament estable del motor, millorar la fiabilitat. L'estructura del combustible està formada per una closca d'alumini i un parèntesi rígid d'acer inoxidable, que es compon de paper de filtre d'alta eficiència en el parèntesi, i el paper de filtre és crisantem en forma d'augmentar l'àrea de circulació. Filtre EFI no es pot utilitzar amb el filtre d'oli.

Com l'EFI filtre sovint suportar 200-300KPA pressió de combustible, perquè la força de pressió de filtre generalment és necessari per arribar a més de 500KPA, i el filtre d'oli no és necessari per aconseguir una alta pressió.

Classificació de combustible filtrants

1, filtre dièsel

Estructura de filtre dièsel és aproximadament igual amb el filtre d'oli, hi ha dos tipus de cargol muntat i intercanviables. Però seus treball pressió i oli temperatura requisits són molt més baix que el filtre d'oli, i els seus requisits d'eficàcia de filtració són molt més alt que el filtre d'oli. Dièsel filtre utilitzant paper de filtre, sinó també l'ús de mantes o materials polimèrics.

Filtre de dièsel es poden dividir en dos tipus:

(1), separador d'aigua de dièsel

Separador d'aigua de dièsel és una important funció de separació de l'aigua de dièsel. La presència d'aigua pel sistema de combustible del motor dièsel és extremadament perjudicial, corrosió, desgast, mitjans de filtre de combustible enganxat i fins i tot empitjorar la combustió del gasoil. Les més de tres emissions del motor en la separació de l'aigua dels requisits més alts, alts requeriments sobre la necessitat d'utilitzar alt rendiment filtrar mitjans de comunicació.

(2), filtre fina dièsel

Filtre d'oli de dièsel s'utilitza per filtrar les partícules petites en dièsel, el país més que tres emissions de motor dièsel és principalment per a l'eficiència de filtre de partícules de 3-5 micres.

2, filtre de gasolina

Filtre de gasolina amb carburador i EFI dels punts, l'ús del motor de gasolina de carburador, filtre de gasolina és situat a la bomba de la importació, la pressió de treball és petit, combustible filtre mitjans generalment utilitzen closques de niló, el filtre de gasolina de motor de EFI es troba a el costat de sortida de la bomba i té una alta pressió de treball, generalment amb una caixa metàl·lica. Gasolina filtre utilitzant paper de filtre, sinó també l'ús de roba de niló, materials polimèrics.

Filtre de gasolina com a mode de combustió de motor de gasolina i diesel motor és diferent de les necessitats globals com filtre dièsel dur, perquè el preu és barat.

3, filtre de natural gas

Filtre de natural gas s'utilitza àmpliament en metal·lúrgia, química, petroli, paper, medicina, alimentació, mineria, electricitat, ciutat, casa i altres camps de gas. Filtre de gas és un mecanisme imprescindible per a transmetre mitjans canonades, generalment instal·lat al final entrada d'una vàlvula de sobrepressió, vàlvula de sobrepressió, localitzant la vàlvula o un altre dispositiu, mitjans de comunicació de combustible filtre per eliminar les impureses en el mitjà per protegir la vàlvula i equipament d'ús, reduir costos de manteniment d'equips.


Related Products