Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

El paper dels mitjans del filtre de combustible és prevenir la matèria de partícules

- Aug 03, 2017 -

El paper dels Mitjans del filtre de combustible és evitar que les partícules, l'aigua i la impuresa en el combustible assegurin que les parts de precisió del sistema de combustible estiguin protegides contra la abrasió i altres danys.

Per què s'haurien de substituir regularment les mitjanes del filtre de combustible?

En el procés d'ús de l'automòbil, les impureses en la gasolina entraran al dipòsit de combustible, amb l'augment de l'ús del temps, els mitjans de filtre de combustible apareixeran bruts, plens d'escòria, l'efecte de filtratge es reduirà considerablement. Si no és reemplaçat en el temps, afectarà el rendiment del cotxe, donant lloc a petroli pobre, recàrrega de vehicles i altres fenòmens.

Amb quina freqüència canvien les mitjanes del filtre de combustible?

El cicle de substitució dels filtres de combustible es generalment d'uns 15000-20000 quilòmetres, el millor temps de reemplaçament específic pot referir-se a les instruccions manuals d'ús del vehicle.

Normalment, la substitució dels mitjans de filtre de combustible es realitza en el manteniment de l'automòbil, amb el filtre d'aire i el filtre d'oli al mateix temps, que és el que anomenem "tres filtres".


Related Products