Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

El paper dels mitjans del filtre de combustible és prevenir les partícules del combustible

- Jul 21, 2017 -

El paper dels Mitjans del filtre de combustible és evitar les partícules del combustible, l'aigua i els residus, per assegurar-se que les peces de precisió del sistema de combustible provoquin del desgast i altres danys.

Per què els suports del filtre de combustible s'han de reemplaçar periòdicament?

El procés d'ús de l'automòbil, les impureses de la gasolina entraran al dipòsit, amb l'augment de l'ús del temps, el filtre del combustible filtre estarà brut, s'adjuntarà als residus, l'efecte del filtre es reduirà considerablement. Si no és substituït en el temps, afectarà el rendiment del cotxe, donant com a conseqüència un petroli pobre, un avorrit de combustible per a l'automòbil, etc.

Amb quina freqüència canvien els Mitjans del filtre de combustible?

El cicle de reemplaçament dels filtres de combustible es generalment d'uns 15000 a 20000 km, el millor temps de reemplaçament específic pot fer referència a les instruccions del manual del vehicle.

En general, la substitució dels mitjans de filtre de combustible es realitza al cotxe quan el manteniment i el filtre d'aire i el filtre d'oli es reemplacen al mateix temps, que és el que anomenem "tres filtres".


Related Products