Categoria de producte

Contacti amb nosaltres

Shandong Renfeng Materials especials Co, Ltd

Afegiu: No.1 Renfeng Road, Qifeng, Huantai, Zibo, Shandong, Xina 256407

Tel: 86-533-8690983 / 8688836

Fax: 86-533-8690158

Correu electrònic: zpf@sdrenfeng.com

wzy@sdrenfeng.com

Web: www.sdrenfeng.com/EIndex.asp

RF6148PW-Filtre d'aire lleuger retardant de flama

RF6148PW-Filtre d'aire lleuger retardant de flama

Detalls del producte Paper filtrant retardant de flama Paper filtre retardant de flama es desenvolupa per als requisits de seguretat d'un cotxe d'alt rendiment per evitar la combustió del carburant a alta temperatura durant l'execució. El retardant de foc s'afegeix al paper del filtre, l'experiment de laboratori s'ha acabat i ...

Enviar la consulta

Detalls del producte

Detalls del producte

Paper de filtre retardant de flama

El paper de filtre retardant de flama es desenvolupa per als requisits de seguretat d'un automòbil d'alt rendiment per evitar la combustió del carburant a alta temperatura durant el funcionament. El retardant de foc s'afegeix al paper del filtre, l'experiment de laboratori s'ha acabat i les mostres s'han enviat a clients estrangers per a la prova.

Paper retardant de flama per filtre d'aire lleuger (RF6148PW)

Els papers de filtre Renfeng estan fets de polpa de fusta importades mitjançant un procés humit. Hi ha 2 línies de producció de paper base i 2 línies de recobriment per a resines solubles en aigua i resina de sol alcohol. La línia de curació de fenòlics es va importar de VITS alemany, que és la tecnologia més avançada del món. La capacitat de producció cada mes és d'uns 1000 tones i l'ample processat és d'entre 10 mm i 1750 mm.

Es poden oferir diversos papers de filtre d'automoció, com filtres de filtre d'aire, filtres de filtre d'oli, filtres de combustible, paper de filtre d'aire fenòlic, paper de filtre d'oli fenòlic, paper de filtre de combustible fenòlic, paper filtrant retardant de flama, paper de filtre de separació d'oli, paper de filtre d'alta eficiència de filtració, etc.

Característiques del paper de filtre automotor Renfeng:
1. Bona permeabilitat de l'aire
2. Gran capacitat de retenció de pols
3. Eficiència d'alta filtració
4. Llarga vida útil

El termini de lliurament és de 25 dies i la qualitat està garantida per tot tipus d'equips de proves, com ara el dispositiu de dissociació estàndard de fibra, el tester de permeabilitat de l'aire, l'Apertòmetre, el provador de ràfegues, el provador de rigidesa, el provador de rasgadura, etc.

Renfeng té la certificació TUV de TS16949. La gestió estàndard garanteix una qualitat estable i un servei superior.

RF6148PW
Aplicació: Light Duty Air
Categoria: Mitjans acrílics saturats
Base SD Pes: 142g / m2
Gruix: 0,45 mm
Permeabilitat de l'aire: 319 L / m2 / s
Talla de porus: 70,2 um
Color SD: Blanc


Investigació